Money can't buy happinest...

By: AtieNaz Nazrie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 1-Oct-2008 15:47 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidilfitri 2008

siap-siap nk raya dh..
ank2 pun turut gembira
menunggu tetamu yg x kunjung tiba
View all 15 photos...
Title: 1st Day Raya@Trolak
Date: 1st Oct. 2008 (Wednesday)
Vanue: Umah mertua di Felda Trolak Selatan


Huii..lama btoi la aku x hapdet fp aku ni..kannyer apa..pabila malas dh menguasai diri..maka terjadi lah ia! Biar la crite yg lepas-lepas tu berlalu pergi ek..hemmm..aku letak je la gambo raya aku thn nie! enjoy da pic!

eh rasa cam nk citer lak perjalanan raya aku thn ni..
hemm.. actually hubby aku keje standby mggu raya ni..so, xleh ler nk cuti raya kn..tp setakat nk blk trolak tu lepas la... so, ptg 30hb tu kitaorg bertolak ler ke Trolak..Alhamdulillah jalan x jammed tp keta mmg byk..sepanjang perjalanan tu aku diiringi oleh pelangi kembar ni....












Tuesday, 2-Sep-2008 07:12 Email | Share | | Bookmark
My little barber...



Saturday, 21-Jun-2008 04:00 Email | Share | | Bookmark
Jom ke Melaka lak...

x semangat nk bergambo..
nie la kak sitinyer..
jadi la..
View all 4 photos...

Title: Jom ke mlaka..
Date: 21th June 2008 (Saturday)
Vanue: MTC, Melaka


Cmner aku leh joint ana ngan kak siti (x-officemate mindef) ke Mlaka ni ntah ler..tetiba jer aku terigat kt ana masa laki aku ckp dia nk g mancing kt Bidor arini..so, aku pun sms ler ngan ana, ajak dia jenjln..tp dia ckp dia kena jaga booth sehari bersama pelanggan Kementerian Pertahanan kt Mlaka Trade Center, Melaka..'Kalo nk ikut jom la!' dia offer kt aku..aku pun apa lg..follow la...lps jer abis acara tu, terus kitorg g jenjln kt Bandar Hilir tu..shopping.. hik..hik..tp bergambo sgt sbb camera lak x bwk..ana bwk camera tp battery weak lak..hermmm guna tpon je la..yang kesian nyer kak siti sbb setiap seminit dia bg report kat laki dia sbb dia igt pas abis tu sehari bersama pelanggan terus blk tp kitorg bwk dia jenjln..siap lepak tu mkn KFC kt restoran jejantas Alor Gajah (btoi ker nie?) hah kau spm kl pkul 11.00pm..(Rosak akidah kak siti joint kitorg erk!! hik..hik..)



Friday, 20-Jun-2008 03:21 Email | Share | | Bookmark
Donut J.co..yummm!!

tgh bratur nie...
gaya mkcik wok yg glamour
rakusnyer...
View all 12 photos...
Title: Jom makan donut J.co !!
Date: 20th June 2008 (Friday)
Vanue: Pavillion, KL


Aku kuar berpoya-poya ngan x-officemate mindef (Ayu, Ain & Aida) time lunch. We all g mkn donut kt J.co kt Pavillion nek keta ain..solute aku kat ain..terror cilok jln kl tuh!! kagum btoi la aku... hehehe..mkn donut ni ditaja oleh Ayu sbb besday dia ni..thanx Ayu!! Masa g ni sorang pun x bwk camera, so guna camera tpon jer la..hasilnye..enjoy!!


Sunday, 15-Jun-2008 01:36 Email | Share | | Bookmark
Let's get out!!

muko boring tgh tggu hubby beli tiket..
dh besar la anak bujang aku ni...
Aiikk ada lak abang ni..ckp gi beli tiket..
View all 10 photos...
Title: Jenjln sempena Father's Day
Date: 15th June 2008 (Sunday)
Vanue: Jusco Bukit Raja, Klang


Hermmm....sempena father's day nie..kitorg jenjln kt Jusco Bukit Raja, Klang..x celebrate pun.. hik..hik (sian laki aku, time mother's day dia celebratekan aku tp time father's day..aku wat do no jer!.. hak..hakk...) Kitorg g mkn kt Mc'D and bwk anakĀ² toy tu gi tgk wayang sbb sempena father's day ni kira bapak diorg bg lesen besar la tgk wayang kn..Along nk sgt tgk citer 'Hulk' tp tiket sold out ler plak..so, tgk la citer 'Kungfu Panda'..For da 1st time in cinema, excited btoi diorg..yg along mmg concetrate tgk citer tu tp yg adik..mak aik..dia siap lakonkn semula la aksi panda tu berkungfu..berdiri, baring & melompat ler dia kt atas kerusi tu..org gelak..dia pun gelak! at last dia bisik kt telinga ayah dia 'ayah, adik nk yak ler'..hah amik ko..berkungfu lg, dh x senang ler pop corn dok dlm perut tu...ha..ha..ha..




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net